Vocal Group

Workshop van 1,5 uur
of lessenserie van 6 x 1,5 uur
voor alle groepen

Naast de basistechnieken van het zingen met een groep leren je leerlingen hun stem beter te gebruiken en teksten te presenteren. Er wordt afgesloten met een optreden.

«Terug naar vorige pagina

Tijdens de workshop Vocal Group leren jouw leerlingen de basistechniek van het zingen in een popkoor en verkennen ze de mogelijkheden van het meerstemmig zingen. Ze leren hun stem te gebruiken en werken aan hun podium presentatie. De workshop sluit af met een optreden van de hele groep.

In de lessenserie wordt toegewerkt naar een presentatie van een aantal songs. Er wordt dieper ingegaan op de techniek van stemgebruik en het zingen op tekst. De leerlingen leren hoe ze meerstemmig kunnen zingen. De afsluiting is een podiumpresentatie met de hele groep. 

De leerlingen werken aan sociale vaardigheden door samen toe te werken naar een presentatie van een popnummer. Door meerstemmig te zingen leren ze naar elkaar luisteren en werken ze aan de vaardigheden communiceren en samenwerken.

Workshop     
Doelgroep: voor alle groepen
Locatie: school (lokaal met (elektrische) piano) of een locatie van SKVR
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 135,-  /  € 95,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15

Lessenserie     
Doelgroep: voor alle groepen
Locatie: school (lokaal met (elektrische) piano) of een locatie van SKVR
Duur: 6 x 1,5 uur
Kosten: € 790,-  /  € 565,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.