Modelboetseren

Workshop van 2,5 uur
leerjaren 1 t/m 3 en praktijkonderwijs


In deze workshop werken jouw leerlingen aan een beeld naar levend model. 

«Terug naar vorige pagina

Leerlingen starten met korte schetsopdrachten in klei en werken toe naar een eindmodel.

Al kijkend en onderzoekend krijgen ze meer inzicht in het verbeelden van een model, leren ze werken met verhoudingen en ontwikkelen ze een ruimtelijk gevoel. De beelden worden in de oven bij SKVR afgebakken.

In deze workshop komen probleemoplossende vaardigheden aan bod, doordat leerlingen wat ze zien, driedimensionaal moeten overbrengen naar klei.

Ze leren verschillende materialen en technieken op juiste wijze te gebruiken. De leerlingen kijken en observeren en kunnen dit vertalen naar een driedimensionaal vlak. Daarnaast kunnen ze verhoudingen en diepte inschatten.

Doelgroep: leerjaren 1 t/m 3, ook geschikt voor het praktijkonderwijs
Locatie: bij SKVR
Duur: 2,5 uur
Kosten: € 275
Groepsgrootte: maximaal 15 (meerdere groepen per keer mogelijk)
Goed om te weten: Kosten zijn inclusief model en afbakken. De beelden kunnen na het drogen en bakken (+/- 3 weken) worden opgehaald bij SKVR.

Goed om te weten

Bij de SKVR Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.