CV-vormgeven

Workshop van 2 uur voor mbo niveau 3 en 4 
 

In deze workshop leren uw studenten wat het belang is van het goed vormgeven van een cv en sollicitatiebrief. Wat doet vormgeving met de lezer en hoe zorg je dat jouw brief en cv uniek zijn?

«Terug naar vorige pagina

In deze workshop leren uw studenten wat het belang is van het goed vormgeven van een cv en sollicitatiebrief. Wat doet vormgeving met de lezer en hoe zorg je dat jouw brief en cv uniek zijn?

Met een sollicitatiebrief en een cv geef je een eerste indruk van wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Binnen veel opleidingen wordt het schrijven van een sollicitatiebrief en een cv wel behandeld maar is het vormgeven ervan onderbelicht.

Aan het eind van de workshop hebben uw leerlingen een cover met een persoonlijk citaat, een eigen logo én een creatief vormgegeven pagina met hun persoonlijke eigenschappen. Zo zijn ze weer een stap dichter bij een interessante stage of een leuke baan.

Studenten leren een aantal basisprincipes van het vormgeven. De student begrijpt dat je het beeld dat de lezer van hem of haar krijgt mede beïnvloed wordt door de keuzes die gemaakt worden in de vormgeving. De workshop doet een beroep op de creativiteit van de student en op de vaardigheid om zich te verplaatsen in de lezer van de brief.

Doelgroep: mbo niveau 3 en 4
Locatie: SKVR Rotterdam centrum, Hennekijnstraat 6
Duur: 2 uur
Kosten: € 185-  /  € 140,- (kortingstarief*) per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen tegelijkertijd mogelijk

Tip: combineer deze workshop met de workshops Solliciteren, Elevator Pitch of één van de andere beroepsgerichte workshops.

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor uw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met u op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs