Spoken word

Spoken word

Workshop van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs 

Spoken word is de voordracht van literatuur, maar dan op een voor jongeren herkenbare manier. De voordrachten zijn vaak performances, met songteksten, poëzie, proza, korte verhalen, columns, statements of slamgedichten. Leerlingen onderzoeken manieren om hun tekst zo te kunnen voordragen dat ze het publiek inpakken en kunnen rekenen op luid applaus.

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
Leerlingen maken kennis met de kracht van taal en leren hoe zij die in kunnen zetten. Naast aandacht voor taal is er ook aandacht voor presentatie-en podiumtechniek. Naast het werken aan creativiteit leren de leerlingen kritisch denken en hun mening effectief te verwoorden. Of te wel: duidelijk zijn, lef hebben, staan voor wie je bent en wat je wilt.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs (m.u.v. so en isk)
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: bij SKVR € 95,-; op school € 125,-
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.