living together

Living Together

Workshop van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

Living Together’ is een workshop waarin uw leerlingen een dubbelportret gaan maken waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het ensceneren van een eenvoudige handeling met jezelf als tegenspeler. Een workshop over de verhalende kant van de fotografie.

Stel; op een goede dag loop je naar de brievenbus, er is iets vreemds aan de persoon die daar al staat. Na even goed kijken blijk je een tweelingbroer of zus te hebben die precies op je lijkt. Alleen het karakter van deze dubbelganger, is natuurlijk heel anders. En wat een slechte kleding smaak heeft hij! Deze workshop is geïnspireerd op het werk van de Noorse fotografe Vibeke Tandberg en in het bijzonder haar serie Living Together. De resultaten gaan aan het einde van de workshop mee naar school

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
De leerlingen maken kennis met fotografie & beeldbewerking. Ze worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd. De leerlingen leren samen te werken (rollenspel/imago). Ze leren tijdens de workshops meer over het beeld, de betekenis en het verhalende karakter van de fotografie.

Doelgroep: voor  alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: SKVR Rotterdam centrum, Hennekijnstraat 6
Duur: 2 uur
Kosten: € 125,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15 - 2 groepen tegelijkertijd mogelijk
   

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.