360 Me; Speel de hoofdrol in je eigen Virtual Reality film

360 Me; Speel de hoofdrol in je eigen Virtual Reality film

Workshop van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs

In deze innovatieve workshop acteren uw leerlingen in een korte VR of 360-graden film. Een VR-film bekijk je bij voorkeur met een speciale VR-bril, waardoor je geen toeschouwer meer bent maar midden in de film staat en alles om je heen kunt bekijken. Bij het maken van de film is de camera een personage dat tussen de acteurs staat. De camera en dus de kijker is namelijk de hoofdpersoon. Een creatieve uitdaging die we graag aangaan met uw leerlingen!  

De gemaakte film wordt gedeeld op YouTube-VR  zodat de leerlingen na afloop met een VR-bril of vanachter een scherm het resultaat kunnen bekijken.

Doelen: De leerlingen maken kennis met en gebruik van een aantal basistechnieken theater en weten deze tijdens het maken van de film toe te passen. Acteren leert de leerlingen creatief en innovatief te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.De leerlingen maken kennis met e-culture en digital storytelling en actuele filmtechnieken. Door de online presentatie van de film wordt aandacht besteed aan mediawijsheid. Theater leert de leerlingen creatief en innovatief te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Doelgroep: voor alle groepen voortgezet onderwijs
Locatie: op school of bij SKVR
Duur: 2 uur
Kosten:  bij SKVR €140,- ; op school €165,-
Groepsgrootte: max.15 leerlingen per groep (max. 2 groepen tegelijk)
Extra voorwaarden per groep een schooldocent aanwezig

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.