workshops & lessenseries Dans

workshops & lessenseries Dans

De workshops en lessenseries van SKVR dans sluiten aan bij de leef- en denkwereld van jongeren. Uw leerlingen ervaren en beleven wat dans betekent. SKVR danslessen dragen bij aan een bewuster zelfbeeld en een open kijk op de wereld. SKVR biedt altijd een veilige leeromgeving waarin de leerling centraal staat en zich vrij voelt om zich optimaal te ontwikkelen. De lessen kunnen op school of op een SKVR-locatie plaatsvinden.


Dansmix, kennismaking met 4 verschillende dansstijlen

Lessenserie van 4 lessen van 1,5 uur voor alle groepen van het voortgezet onderwijs
 
Krachtig, modern, funky en expressief. In deze lessenserie maken uw leerlingen kennis met vier verschillende toegankelijke dansstijlen in vier lessen. Hiphop, Moderne Dans, Jazz Dans en Afro.
Lees meer »

Dans-Choreo

Workshop van 1,5 uur of lessenserie van 4 lessen van 1,5 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs 
 
Uw leerlingen worden uitgedaagd het creatieve proces van een choreograaf door te maken. Er wordt toegewerkt naar een dansperformance waarin de leerlingen zelf danser zijn.
Lees meer »

Building 010!

Workshop + voorstelling van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs
 
In dit multidisciplinaire project staat onze stad Rotterdam centraal.Building 010! bestaat uit een workshop en een dynamische interactieve dans- en theatervoorstelling.
Lees meer »

Danssport

Workshop van 1,5 uur of lessenserie van 4 lessen van 1,5 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs
Een sportieve en energieke dansworkshop of lessenserie!
Lees meer »

Dansmakers - Dansateliers 

Dansmakers dansateliers

Solovoorstelling en workshop van 2 uur voor alle groepen voortgezet onderwijs 
Uw leerlingen kijken eerst naar de live danssolo Third Culture Kid, gedanst door Joseph Simon van Dansateliers. Vervolgens gaan zij actief aan de slag met dans in de workshop waar de leerlingen zowel de rol hebben van danser als choreograaf.
Lees meer »

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.