Club VJ

Club VJ

Workshop van 2 uur voor mbo niveau 3 en 4 

In deze workshop gaan uw studenten aan het werk met de iPad. We gebruiken de iPad als een instrument om geluid en film mee op te nemen. We kijken hoe we dit als expressief instrument kunnen gebruiken, rekening houdend met welke videobeelden en welke audio we gaan mixen. In teams van twee wordt er gewerkt aan de voorbereiding van een kort optreden. Samen zoeken we uit welke beelden er bij welke tunes passen. De workshop wordt afgesloten met een korte performance door alle teams!

Doelen en 21ste eeuwse vaardigheden:
Studenten doen ervaring op, op het gebied van muziek en video techniek (vidibox app). Ze leren grafisch en beeldend te werken. Ze luisteren en kijken naar beeld en geluid en leren deze te combineren. studenten doen podiumervaring op en werken samen met elkaar. Ze bekritiseren en beargumenteren eigen en elkaars werk. De studenten hebben begrip van de technologische principes. Begrijpen de aard van de technologie en zijn bewust van het juiste gebruik van verschillende gereedschappen. De workshop doet een beroep op de creativiteit en vraagt innovatief gebruik van technologie.

Doelgroep: mbo niveau 3 en 4 
Locatie: SKVR Rotterdam centrum 
Duur: 2 uur
Kosten: € 125,- per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15 (2 groepen tegelijkertijd mogelijk)

 


 

Informatie en boekingen
Onze medewerkers helpen u graag met het maken van een keuze. Ook denken wij graag mee over het combineren van workshops of het invullen van bijvoorbeeld een themadag op uw school. 

Bel tijdens kantooruren:  010-271 8320
of stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier
 

Goed om te weten
Onze tarieven zijn inclusief eventuele materiaalkosten.
SKVR streeft ernaar om bij afname van meerdere workshops of lessen aaneensluitend te roosteren. Sluit dit niet aan bij uw wensen houd dan rekening met een toeslag.