Brassbandschool

  • Dé plek voor Caribische brassmuziek
  • Voor alle leeftijden
  • Unieke eigen lesmethode
  • Regelmatig optredens in de stad en daarbuiten

De SKVR Brassbandschool is een gezellige community waar serieus muziek wordt gemaakt. Uit een samenwerking tussen klassiek geschoolde musici en ervaren Caribische muzikanten is een unieke lesmethode voortgekomen waarin theorie en praktijk samenkomen. Van noten leren lezen tot spelen op je gevoel. 

Elke zaterdag is SKVR locatie Dalweg de plek waar brassliefhebbers uit alle hoeken van de stad, van alle leeftijden en achtergronden samen komen. We geven les in slagwerk, trompet en trombone. Onze docenten zijn zeer betrokken en binnen de community heerst een groot gevoel van saamhorigheid.

Binnen de Brassbandschool bestaan verschillende bands die regelmatig optreden in de stad en daarbuiten. Wil je een optreden boeken? Neem dan contact op met Jade Schiff, coordinator van de Brassbandschool.   

De SKVR Brassbandschool is uniek in Nederland.  De lessen van de Brassbandschool zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je wat minder te besteden hebt. Op de Brassbandschool spelen liefhebbers van alle leeftijden en achtergronden met elkaar samen, wat zorgt voor een gezellige sfeer. 

Wil jij of je kind ook naar de Brassbandschool? Dan kun je je hier aanmelden.

Veel leerlingen van de Brassbandschool komen in aanmerking voor steun van het Jeugdfonds Cultuur. 
Dankzij Support Fons hebben we nieuwe instrumenten in kunnen kopen.

Wil je samenwerken?

Heb je vragen of wil je een optreden boeken? Weet me te vinden!

Jade Schiff, coordinator SKVR Brassbandschool
T: 06 18815388
j.schiff@skvr.nl