OVER FONS

OVER FONS

FONS WIL MUZIEK MAKEN

Muziek maakt hem blij en door de muziek ontmoet hij nieuwe vrienden. Zijn ouders hebben geen geld voor muziekles maar gelukkig is er Support-Fons: betrokken Rotterdammers  die mee betalen aan de instrumenten voor Fons en zijn vrienden. Wist u overigens dat Fons door muziek te maken ook steeds slimmer wordt? In dit filmpje vertelt prof. dr. Erik Scherder (professor in de Klinische Neuropsychologie en supporter van Fons) hoe dat werkt.

Fonsvrienden

FONS BLIJFT DICHTBIJ HUIS

Fons kan muziekles krijgen via Ieder Kind een Instrument. Docenten van SKVR komen dan elke week op school om Fons en zijn klasgenootjes muziekles te geven. Daarna kan hij om de hoek naar de Wijkmuziekschool. Daar kan hij na schooltijd muziek maken samen met andere kinderen. Hij kan kiezen uit wel 13 verschillende instrumenten.  Belangrijk is dat hij ook mee kan doen aan concerten op school, in de buurt en zelfs op de grote Rotterdamse podia in het centrum van de stad. Wat zullen zijn ouders trots zijn! 
 

 

HOE MAKEN WE DAT MOGELIJK?

Steeds meer scholen en kinderen weten de 
weg naar de SKVR muziekprogramma’s te vinden. Zo komen wij steeds dichter bij onze droom om ook kinderen zoals Fons de kans te geven een instrument te leren bespelen. Nieuwe instrumenten zijn voortdurend nodig. Met een gemiddelde gebruikstijd van vier jaar en een toenemend aantal deelnemen de kinderen vormt de aanschaf van instrumenten een forse kostenpost. 
 
 
 

WAT KUNT U DOEN? 

Wij zoeken partners die zich met ons willen inzetten om de aankoop van nieuwe instrumenten mogelijk te maken. Met uw financiële bijdrage kunnen wij steeds meer kinderen het plezier van muziek spelen laten ervaren. Alle beetjes zijn daarbij welkom. Wij zijn blij met zowel de grote sponsors als met kleine bijdragen. Op onze website kunt u zien wat de verschillende instrumenten kosten en welke bijdrage u precies kunt leveren. Ook vindt u informatie over de fiscale voordelen die het schenken aan een culturele organisatie u oplevert.
 


WAT KRIJGT U TERUG?

Wij houden al onze donateurs op de hoogte van de investeringen die we dankzij hen kunnen doen. Via deze pagina, nieuwsbrieven en Facebook blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook nodigen wij u uit voor de  optredens van onze leerlingen in de stad. Bent u van plan om voor minimaal 5 jaar te geven dan geniet u van een aanzienlijk fiscaal voordeel. Met grote gevers zoeken wij in een persoonlijk gesprek naar een passende tegenprestatie. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


hoe helpt u fons en z•n vrienden?

Doneer via Ideal door te klikken op één van de knoppen hieronder.
U kunt uw bijdrage ook overmaken naar SKVR via:

NL69INGB 0675 7308 48
ovv Support Fons 83610

Heeft u nog vragen of bespreekt u graag eerst de mogelijkheden met ons dan ontvangen wij u graag bij SKVR.

SKVR fondsenwerving

Janine Kratzenberg
j.kratzenberg@skvr.nl
06 53302126

Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

Word ook een supporter van Fons en doneer:

  

Bl•f op de hoogte!