Open Huizen SKVR muziek<br>10, 12 en 17 oktober<br>Lees meer »

Beginner of vergevorderd, bij SKVR krijg je muziekles op jouw eigen niveau en in de stijl die bij jou past. Pop, jazz, rock, klassieke- en wereldmuziek. Voor alle leeftijden, van beginner tot ver gevorderd; kies je instrument en kom muziekmaken!

Vind gemakkelijk jouw ideale cursus met onze cursusvinder »

Ontdek jouw favoriet en kom het hele jaar muziek maken
Je kunt op elke leeftijd en op verschillende niveaus starten met muziekles. Kies je instrument en lees op de pagina meer informatie over het instrument zelf en over het muziekprogramma: wat ga je leren en op welke manier. Als je jouw favoriete instrument hebt gevonden, kun je direct on-line inschrijven. De muzieklessen starten na de zomer en volgen het schoolseizoen. Als er plaats is, kun je ook gedurende het seizoen instromen.

Kinderen starten op dezelfde lestijd
Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 10 jaar die beginnen met les op een instrument, is er een rooster voor het eerste lesjaar. Deze muzieklessen zijn op dezelfde tijd, zodat er regelmatig een combinatie-les kan zijn waar je samen speelt of les krijgt over een muzikaal thema. Zo leer je vanaf het begin ook iets over andere instrumenten en ben je samen bezig met muziek maken!

Kijk hier op het rooster en geef bij je inschrijving direct aan welke dag en locatie je voorkeur heeft.

Muziek maken doe je samen
Bij alle instrument- en zanglessen heb jij bij SKVR les in een groep: de basis is een wekelijkse les van 60 minuten met 4 leerlingen. Dat betekent ook in de les al veel samenspelen! Als er geen passende lesgroep van 4 leerlingen mogelijk is, zal de docent een andere indeling maken: 3 leerlingen in 45 minuten of 2 leerlingen in 30 minuten wekelijkse les. Eventueel kan er ook individuele les 30 minuten om-de-week of elke week voor een hoger tarief.

Samen muziek maken met andere instrumenten is nog leuker!
Ook na het eerste lesjaar spelen kinderen in het orkestprogramma (GRATIS als aanvulling op de jaarcursus) met hun instrument samen met andere kinderen en instrumenten. Voor jongeren en volwassenen zijn er veel bands, ensembles en koren. En wist je dat SKVR cursisten van 6 tot 19 jaar gratis kunnen meespelen in een van de drie orkesten van het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest?

Laat je horen met je eigen band of combo
Bij SKVR Popschool, SKVR Jazzschool, SKVR Brassbandschool en Rock Central staan professionals uit het vak voor je klaar om met jouw eigen band of combo te knallen op het podium of in de stad. De kern is performance door middel van coaching, band-/comboles en technieklessen op je instrument. 

Oog voor talent
SKVR docenten zijn altijd op zoek naar het talent in kinderen en jongeren. Zien zij veel talent, motivatie en ambitie, dan kunnen zij ze voordragen voor een van onze talententrajecten.

Voor kinderen tot 12 jaar is er de Talentenpoel en vanaf 13 jaar de Talentenklas. Deelnemers kiezen in overleg met docent(en) een persoonlijk leertraject. Naast wekelijkse lessen in het gewone lesprogramma van SKVR Muziek, kan hun leertraject bijvoorbeeld bestaan uit extra orkest- of bandlessen of extra lessen als voorbereiding op het toelatingsexamen van een conservatorium. Voor de Talentenklas werkt SKVR Muziek samen met de conservatoria. Na een auditie kies je met de docent(en) een persoonlijk leertraject. Eventuele extra kosten zijn in overleg. 

Een stapje verder…
Wij helpen je graag een stapje verder in je muziekcarrière. Daarom vind je bij ons ook de speciale cursus muziektheorie & gehoortraining, die je ook kan helpen met de voorbereiding op je toelatingsexamen voor het conservatorium.

 

Meer over SKVR Muziek

Heb je een vraag?

Bel, mail of bezoek ons:

010 - 436 13 66


klantenservice@skvr.nl

SKVR Rotterdam Centrum
Aert van Nesstraat 45

Bl•f op de hoogte!

Agenda

De Rode Loper

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...