Ontdek de cursussen Dans

Iedereen kan dansen bij SKVR Dans, de leukste dansschool van Rotterdam! Van kleuter tot senior, beginner of gevorderde, moderne danser of hiphopper. Zelfs als je alleen een sportieve dansworkout wilt. Je vindt het bij SKVR Dans. Maar er is meer te doen dan alleen cursussen. Mooie kindervoorstellingen, extra activiteiten voor jongeren zoals Get Up and Dance en vakantieworkshops.

Wil je meer? Dan zijn de diverse danscompanies van SKVR Dansmakers, de SKVR Academy of de SKVR TalentenRoute misschien iets voor jou.

SKVR kiest voor kwaliteit met gediplomeerde dansdocenten die werken aan een brede persoonlijke ontwikkeling samen met genieten van  dans. Dus wat je ook zoekt, dansen doe je bij SKVR Dans.

Vind gemakkelijk jouw ideale cursus met onze cursusvinder »

Alleen voor jongens
Omdat jongens graag met jongens in de les staan heeft SKVR Dans cursussen speciaal gericht op brede dansinteresse en het fysiek van jongens. 

SKVR Dansmakers; danscompanies
Wil jij jouw dansmakerskant ontwikkelen door coaching, vrije training en podiumpresentatie. Dan is SKVR Dansmakers iets voor jou! Je kunt zelf choreograferen, onderzoek doen en werken aan een productie in de danswerkplaats. Ook als je geen cursist bent. Of auditie doen voor een SKVR Dansmakers companie, waarin je samen met een SKVR choreograaf/dansdocent een jaar lang werkt aan repertoire en veel optreedt.

TalentenRoute
Wanneer je intensief begeleid wil worden om je dansvaardigheden verder te ontwikkelen is de Talentenroute de plek voor jou. Vanuit de TalentenRoute kun je samen met je coach een persoonlijke leerroute uitstippelen om jouw danstalent verder te brengen.

Make You Move On
36-weekse danstraining voor jongeren. Dansen in een team bij jou uit de buurt en trots zijn op jezelf en elkaar. Dans en sport gaan hand in hand en in de lessen komen bijna alle urban-dansstijlen aan bod.

Open studio's voor 12 - 24 jaar
Tijdens de open studio is er de mogelijkheid om vrij te trainen onder begeleiding van een coach. De open studio uren worden altijd anders ingevuld met lessen in dansstijlen die niet in het reguliere programma te vinden zijn. Wil je wat nieuws proberen, een eigen choreografie maken, of daar hulp bij krijgen? Dan is de open studio precies de plek waar je moet zijn! Heb je een leuk idee of wil je mee doen meld je dan aan bij Linda, l.van.dijk@skvr.nl.

Wanneer:
Open Studio Modern: Iedere vrijdag van 20.00 - 21.00 uur

Time to dance
Ben je 50+? Dan kan je bij SKVR terecht bij 'Time to Dance', dat als doel heeft zo veel mogelijk 50 plussers aan het bewegen te krijgen en fysiek en artistiek te stimuleren.

Meer over SKVR Dans

Heb je een vraag?

Bel, mail of bezoek ons:

010 - 436 13 66


klantenservice@skvr.nl

SKVR Rotterdam Centrum
Aert van Nesstraat 45

Agenda

Bl•f op de hoogte!

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...