Verhaal van een donateur: “Ik wilde een lokaal doel steunen.”

 “Ik wilde graag een lokaal doel steunen.” Riccardo Sarijoen is een echte Rotterdammer, hij woont al jaren in de Beverwaard. 

Onlangs verraste hij Support Fons met een grote gift. “Van mijn werk kreeg ik een bonus en ik besloot die te verdelen over een aantal doelen die belangrijk voor mij zijn. SKVR staat dichtbij mijn familie. ” 
De Muziekschool speelt al lange tijd een rol in zijn leven. “Mijn vader heeft altijd gedrumd op de Dalweg en mijn broertje, die begon op zijn achtste met gitaarles, volgt nu - op zijn 24ste - nog steeds Gitaarles bij leraar Henk Peterse. Ook heeft hij een paar jaar in een band gespeeld aan de Dalweg.” 
Zo nu en dan heeft Riccardo zelf een paar drumstokken in de hand, het drummen en de liefde voor muziek heeft hij van kleins af aan van zijn vader meegekregen.  “Ik vond het mooi om te zien welke kansen mijn broertje heeft gekregen bij SKVR. En ik houd van de sfeer daar, de verschillende mensen, al die uiteenlopende muziekstijlen, de bijzondere dingen die jullie mogelijk maken.” 
Met zijn gift wil hij daar onderdeel van zijn. Dankzij zijn bijdrage kunnen we weer nieuwe jonge Rotterdammers de kansen geven waar zijn broertje zo veel aan heeft gehad. Namens al die kinderen zeggen wij vast: Riccardo bedankt!

Wil jij ook een gift doen? Dat kan heel eenvoudig via iDeal»»