Kom toneelspelen bij SKVR

Kinderen
Alle jonge cursisten spelen bij SKVR een hoofdrol. Spelplezier staat altijd voorop! Je begint in een groep met leeftijdsgenootjes op je eigen niveau en je kunt doorgroeien  tot je meespeelt in een productie. Iedere cursus wordt afgesloten met een presentatie of voorstelling. Je leert dat met theater alles kan, zo lang je jezelf en je fantasie maar bij je hebt.

Jongeren & jongvolwassen
Naast onze basiscursus theater voor jongeren bieden we ook de SKVR Theatermakers aan. Theatermakers is een intensieve cursus voor gevorderde en gemotiveerde jongeren. Theatermakers is meer dan alleen een cursus, het richt zich op jouw eigen ontwikkeling op het gebied van acteren en theater maken. Theatermakers geeft je de mogelijkheid te spelen in voorstellingen die gemaakt worden in nauwe samenwerking met professionele gezelschappen in de stad.

In september 2017 starten er twee groepen: Medium (M) 12 t/m 15 jaar en Large (L) 16 t/m 24 jaar. Theatermakers werkt nauw samen met SKVR Dansmakers. We volgen hetzelfde programma en presenteren gezamenlijk het eindresultaat op een locatie in de stad. Het streven is om zoveel mogelijk samen te werken met professionele theatergezelschappen uit Rotterdam. Het gezelschap waar we vanaf september tot en met november mee gaan samenwerken, is al bekend: MAAS theater&dans. Vanaf 31 mei kun je je opgeven voor de auditie.

Fanatics
Open podium SKVR Fanatics is dé plek om je talent aan de stad te laten zien! Iedere derde donderdag van de maand staat RAAF in het teken van jong Rotterdams talent. Ik slaap niet totdat ik mijn droom leef is ons motto! Rotterdamse jongeren tussen de 15 en 25 jaar krijgen de kans om hun performancetalenten  te laten zien een anderen te ontmoeten!

Het theateraanbod voor volwassenen - Theater Babel Rotterdam
Het volwassenen aanbod theatercursussen SKVR is per 1 februari 2017 ondergebracht bij Theater Babel Rotterdam (voorheen rotterdamscentrumvoortheater (rcth)). Theater Babel Rotterdam bestaat uit een Gezelschap en een Academie. Vanaf september 2017 is het aanbod van de SKVR helemaal geïntegreerd in het aanbod van de Academie. Nog meer te kiezen, nog meer doorstroommogelijkheden: je kunt kennismaken, verdiepen, spelen in producties en je specialiseren.

Kom langs op een info-avond voor advies: op 29 augustus of 12 september 19:00-21:00 uur. Het academie-seizoen van Babel wordt geopend bij de KICK-OFF op 22 september 18:00-20:00 uur.

Ontdek op de website van Theater Babel Rotterdam, wat de Academie je kan bieden. En laat je uitdagen.

Eigen studio’s en Theaterzaal
SKVR biedt theatercursussen en workshops op voor kinderen op vier locaties; SKVR Rotterdam centrum, op basisschool de Globetrotter op Katendrecht en in Islemunda te IJselmonde. De jongeren en volwassenencursussen vinden plaats op onze centrum locatie, op bijna alle locaties hebben we beschikking over professionele studio’s en een theaterzaal.

Heb je vragen? 
Neem tijdens kantooruren gerust contact op met de SKVR klantenservice: 010-4361366
Stuur een e-mail klantenservice@skvr.nl 
Of kom langs op onze locatie SKVR Rotterdam Centrum, Aert van Nesstraat 45, Rotterdam.

 

Meer over SKVR Theater

Bl•f op de hoogte!

Agenda

Nieuws

Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed wint Bollywood Female Songfestival
Crystal Obed is 14 jaar en heeft nu al haar eigen videoclip...
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
SKVR danst tijdens Rotterdam Pride
Afgelopen weekend werd door de hele stad Rotterdam Pride...
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'
Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je...