Glamourfotografie

Workshop van 2 uur
voor alle leerjaren en niveaus


Jouw leerlingen leren hoe je in een fotostudio fotografeert. Ze maken kennis met hedendaagse en jaren 50 glamourfotografie. Ze gaan aan de slag met visagie, styling, licht, belichting en de camera.

«Terug naar vorige pagina

Wat is glamourfotografie eigenlijk en hoe wordt een glamourportret gemaakt? Wat doet de fotograaf en wat doet het model?

Glamour is betovering, glitter en schone schijn. Tijdens de workshop gaan je leerlingen hiermee aan de slag en denken ze na wat ze moeten uitstralen om krachtig op een foto te staan.

Leerlingen worden bewust van de vormgevingsaspecten van fotografie. Ze hebben kennisgemaakt met fotograferen in een fotostudio en hebben zich een beeld gevormd van het fenomeen ‘glamour’.

Doelgroep: voor alle leerjaren en niveaus
Locatie: op school of bij SKVR
Duur: 2 uur
Kosten: € 240,- / € 170,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: maximaal 15 (maximaal 1 groep per keer)

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.