Beeldmerk

Workshop van 2 uur
voor alle leerjaren en niveaus


Onder leiding van een SKVR docent leren jouw leerlingen hun eigen identiteit verbeelden in een logo. De leerling denkt hierbij na over zichzelf en de eigen identiteit. Het logo krijgt een prominente plek op een tas.

«Terug naar vorige pagina

Een logo is een beeld dat een merk vertegenwoordigt en kan bestaan uit een afbeelding, een tekst of een combinatie van beiden.

In deze workshop maken de leerlingen een logo voor zichzelf. De leerling denkt na over zichzelf en de eigen identiteit. Hoe presenteer ik mezelf, wie ben ik? Daarna verbeeldt de leerling zijn of haar eigen ik. Dit unieke logo krijgt een prominente plek op een tas.

De leerlingen kunnen een element van hun eigen identiteit verbeelden in een zelf ontworpen logo. Ze kunnen een aanpak hanteren voor het oplossen van beeldende problemen. De leerlingen kunnen beeldende oplossingen verwoorden, overbrengen op anderen en ze beargumenteren. In deze workshop werken leerlingen aan hun vaardigheden om te communiceren via beeld, door bewust de communicatie van vorm, kleur en compositie in te zetten.

Doelgroep: alle leerjaren en niveaus
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: € 215,-  /  € 170,- (kortingstarief*) incl. materiaal
Groepsgrootte: maximaal 15

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor de school niet goed uit. Deze wil bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar jouw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.