Alles heeft Ritme

Lessenserie van 4 lessen van 45 minuten voor cluster 3 so en vso.

Leerlingen maken kennis met het bespelen van verschillende percussie instrumenten en gaan op ontdekking naar verschillende ritmes.

«Terug naar vorige pagina

Leerlingen maken kennis met het bespelen van verschillende percussie instrumenten en gaan op ontdekking naar verschillende ritmes.

Tijdens de lessenserie leren uw leerlingen 1 of meerdere percussie instrumenten kennen. Denk hierbij aan de djembe, cajon, trommels/ snaredrums, maar ook bijvoorbeeld kleine percussie instrumenten zoals de shaker en de cowbell. Samen met een muziek docent zullen uw leerlingen ontdekken wat deze instrumenten doen en hoe je er mee samen kunt spelen. Daarnaast gebruiken de leerlingen stem en lichaam als instrument om een coole ‘groove’ te maken bij de muziek.  

De leerlingen werken aan de vaardigheden samenwerken, communiceren en socialen vaardigheden door het samenspelen en naar elkaar luisteren tijdens de workshop of lessenserie. Door het zelf creëren van ritmes werken ze aan creativiteit.

Docenten: uw leerlingen krijgen les van SKVR kunstvakdocenten met ervaring en affiniteit met het speciaal onderwijs.
Doelgroep: voor cluster 3 in het primair en voortgezet speciaal onderwijs
Locatie: op school (in gymzaal of afgezonderd van reguliere lessen) of SKVR locatie
Duur: 4 lessen van 45 minuten
Kosten: bij SKVR € 320,- ; op school € 460,- , per groep inclusief materiaal (bij afname van meerdere dezelfde lessenseries is er een korting mogelijk)
Groepsgrootte: Afhankelijk van de doelgroep met een maximum van 12 deelnemers

Goed om te weten

Genoemde kosten zijn vanaf-prijzen

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.
Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.
Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Wij maken graag een offerte voor u.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

De tarieven die getoond worden bij de workshops op deze website zijn gericht op Rotterdamse scholen. Hierin zit een gemeentelijke subsidie verrekend. Voor scholen van buiten Rotterdam brengen we daarom boven op het reguliere tarief coördinatiekosten in rekening. Deze zijn afhankelijk van de omvang van de vraag. Het is voor scholen van buiten Rotterdam alleen mogelijk workshops en lessenseries af te nemen die plaats vinden op een SKVR locatie. Neem contact met ons op voor een offerte.

Informatie en boekingen

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een keuze.

Bel tijdens kantooruren: 010-271 8320,
stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
of gebruik het contactformulier