Presenteren kun je leren

Workshop van 1,5 uur voor groep 5/6 en 7/8

Leer uw leerlingen op een laagdrempelige manier leren te spreken voor hun eigen groep. Een goede voorbereiding voor een spreekbeurt of boekbespreking.

«Terug naar vorige pagina

Presenteren kun je leren is een workshop waarin uw leerlingen op een laagdrempelige manier leren te spreken voor hun eigen groep. Een goede voorbereiding voor een spreekbeurt of boekbespreking.

Je mening geven, spreken voor een groep, jezelf zijn, dit zijn vaardigheden die leerlingen goed kunnen gebruiken en waar veel aanspraak op wordt gemaakt tijdens hun schooltijd en daarna.

Deze SKVR theaterworkshop leert uw leerlingen te spreken voor hun eigen groep met behoud van eigenheid. Tijdens de workshop wordt met theatertechnieken gewerkt aan stemgebruik, zelfvertrouwen, contact met publiek en het overbrengen van een verhaal.

De leerlingen leren met zelfvertrouwen en eigenheid te spreken voor hun groep en weten een verhaal goed over te brengen. Theater leert de leerlingen creatief en innovatief te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Doelgroep: primair onderwijs groep 5 t/m 8, geschikt voor speciaal onderwijs
Locatie: op school (in het speellokaal of in de gymzaal) of bij SKVR
Duur: workshop van 1,5 uur
Kosten: € 130,-  /  € 95,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: 1 klas

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor uw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met u op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs