Flirten!

Workshop van 1,5 uur voor mbo
 
De kunst van het ‘flirten’ wordt in deze workshop op een theatrale manier onder de loep genomen. Uw studenten ontdekken hoe ze op een ander overkomen en welke reactie de ander bij hen oproept.

«Terug naar vorige pagina

Aantrekken en afstoten, dat is waar het om gaat bij flirten. Studenten leren spelen met dit fenomeen.

Ze raken zich bewust van hun uitstraling en hun lichaamshouding. Sta je open voor de ander of ben je meer afwachtend? Hoe reageert de ander op jou? De SKVR theaterdocent biedt herkenbare en inspirerende spelsituaties aan waardoor er verrassende scènes ontstaan die uw studenten niet snel zullen vergeten.

De studenten hebben een aantal basistechnieken van theater eigen gemaakt en zijn zich meer bewust van hun uitstraling en lichaamshouding ten opzichte van anderen. Theater leert de studenten creatief en innovatief te denken, hun sociale vaardigheden te ontwikkelen en om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast maakt theater bewust van het vermogen tot zelfsturing en flexibiliteit.

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 1,5 uur
Kosten: € 130,-  /  € 95,- (kortingstarief*), per groep
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.