Student voor een groep

  • Voor studenten die met kinderen werken
  • Leer creatieve activiteiten inzetten 
  • In Beeldend, Dans en Muziek

«Terug naar vorige pagina

Voor studenten die met kinderen gaan werken

Werk met kinderen aan hun concentratie of geef ze nieuwe energie met korte opdrachten die je zonder voorbereiding uitvoert. De workshops Kunstappetizer richten zich op mbo studenten die in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar gaan werken, bijvoorbeeld bij een BSO, kinderdagverblijf of als onderwijsassistent. De workshops geven inspiratie en praktische handvatten voor het inzetten van activiteiten als aanvulling op het bestaande programma van de (toekomstige) werkplek. De workshops versterken elkaar en zijn daarom ook als lessenserie in te zetten. Daarnaast is het mogelijk om de workshops te combineren met workshops die werken aan een professionele beroepshouding.

Kunstappetizer workshops

Kunst Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo

Uw studenten leren in twee uur verschillende beeldende opdrachten om in te zetten in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld bij een BSO of kinderdagverblijf.

Volledige omschrijving
Dans Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo

Uw studenten leren in twee uur verschillende dans- en bewegingsopdrachten om in te zetten in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld bij een BSO of kinderdagverblijf.

Volledige omschrijving
Muziek Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo

Deze workshop richt zich op mbo studenten die in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar gaan werken, bijvoorbeeld bij een BSO, kinderdagverblijf of als onderwijsassistent. Muziek Appetizers geeft de studenten handvatten voor inzetten van beweging en muziek als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

Volledige omschrijving

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer je graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor jouw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs

(Ontvang je onze maandelijkse nieuwsbrief al? Je kunt je hier aanmelden.)