Elevator Pitch – presenteer jezelf!

Workshop van 2 uur voor mbo     
      
Deze workshop daagt de studenten uit om zichzelf te laten zien en te presenteren in een korte ‘elevator pitch’. 

«Terug naar vorige pagina

Op creatieve wijze verwoorden en verbeelden uw studenten wie ze zijn en waar ze voor staan, en leren dat enthousiast en overtuigend neer te zetten voor een publiek. 

Door het bekijken van presentaties van internetvloggers worden de studenten geïnspireerd om na te denken over wie ze zijn, waar ze voor staan en wat ze graag zouden willen in hun leven. In maximaal honderd woorden proberen ze dat beeld te vangen. Natuurlijk proberen ze zichzelf zo interessant mogelijk te verkopen, maar belangrijker is dat de studenten authentiek zijn en hun tekst zo schrijven dat zij een ander overtuigen. Daarna kiezen ze een plek en camerastandpunt om hun verhaal zo pakkend mogelijk te filmen met hun telefoon. Door op elkaars filmpjes te reageren, ontdekken ze of hun aanpak effect heeft. Kortom: een workshop waarin de studenten anderen, maar ook zichzelf beter leren kennen.

Studenten leren uitnodigend en overtuigend schrijven en vervolgens het gericht aanspreken van een gekozen doelgroep/publiek bij het presenteren van zichzelf. Zij leren feedback geven aan hun medestudenten.

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: € 160,-  /  € 115,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor uw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met u op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs