Vocal group

Lessenserie van 6 lessen van 1,5 uur of workshop van 1,5 uur voor mbo
 
Tijdens deze workshop of lessenserie leren uw studenten de basistechniek van het zingen in een popkoor (Vocal Group) en verkennen ze de mogelijkheden van het meerstemmig zingen. 

«Terug naar vorige pagina

Studenten leren hun stem gebruiken en werken aan hun podium presentatie. De workshop en lessenserie sluiten af met een optreden/presentatie van de hele groep.

In de lessenserie wordt toegewerkt naar een presentatie van enkele songs. De groep heeft in de lessenserie geleerd om meerstemmig te zingen en kan na afloop enkele nummers presenteren. Tijdens de lessen wordt ingegaan op de techniek van stemgebruik en het zingen op tekst. De afsluiting is een podiumpresentatie met de hele groep.

De studenten werken aan sociale vaardigheden door samen toe te werken naar een presentatie van een popnummer. Door meerstemmig te zingen leren de studenten naar elkaar luisteren en werken ze aan de vaardigheden communiceren en samenwerken.

Workshop     
Doelgroep: mbo
Locatie: op school (lokaal met (elektrische) piano) of een locatie van SKVR
Duur: workshop van 1,5 uur 
Kosten: € 130,-  /  € 95,- (kortingstarief*) per groep
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers

Lessenserie     
Doelgroep: mbo
Locatie: School (lokaal met (elektrische) piano) of een locatie van SKVR
Duur: 6 lessen van 1,5 uur
Kosten: € 770,-  /  € 545,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.