Muziek Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo

Deze workshop richt zich op mbo studenten die in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar gaan werken, bijvoorbeeld bij een BSO, kinderdagverblijf of als onderwijsassistent. Muziek Appetizers geeft de studenten handvatten voor inzetten van beweging en muziek als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

«Terug naar vorige pagina

Muziek Appetizers geeft de studenten handvatten voor inzetten van beweging en muziek als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek.

Muziek Appetizers zijn korte energizers, spelletjes die concentratie verhogen, samenwerkingsopdrachten en snelle muziekopdrachten die een nieuw thema aankondigen of afronden. De duur van de oefeningen varieert van 5 tot 15 minuten en bijna iedere oefening is aan te passen aan een thema.

Tijdens de workshop komen ook het organiseren van opdrachten, praktische organisatie en sturing geven aan een spelsituatie aan bod. De workshop bestaat uit korte opdrachten waarbij de studenten vooral veel zelf doen, ondervinden en handvatten krijgen om hun eigen creativiteit aan te boren en sturing te geven.

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten: € 170,-  /  € 125,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: maximaal 20 deelnemers
Extra voorwaarden: per groep een schooldocent aanwezig

Bij deze workshop krijgt u een werkboek en tips voor geluidsmateriaal.

Tip: Combineer deze workshop met de workshop appetizer dans en appetizer beeldend.

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie en Boekingen

Onze medewerkers adviseren u graag of helpen u met het maken van een keuze. 

Bel tijdens kantooruren: 010-271 8320,
stuur een mail: onderwijs@skvr.nl
of gebruik het contactformulier

Ontvang de 'Vol inspiratie tas' cadeau als u nu contact met ons opneemt 

Vol inspiratie