Living Together

Workshop van 2 uur voor mbo 
 
In deze workshop gaan uw studenten een dubbelportret maken waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het ensceneren van een eenvoudige handeling met jezelf als tegenspeler.

«Terug naar vorige pagina

Living Together is een workshop waarin uw studenten een dubbelportret gaan maken waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Het ensceneren van een eenvoudige handeling met jezelf als tegenspeler. Een workshop over de verhalende kant van de fotografie.

Stel; op een goede dag loop je naar de brievenbus, er is iets vreemds aan de persoon die daar al staat. Na even goed kijken blijk je een tweelingbroer of zus te hebben die precies op je lijkt. Alleen het karakter van deze dubbelganger, is natuurlijk heel anders. En wat een slechte kleding smaak heeft hij! Deze workshop is geïnspireerd op het werk van de Noorse fotografe Vibeke Tandberg en in het bijzonder haar serie Living Together. De resultaten gaan aan het einde van de workshop mee naar school.

De studenten maken kennis met fotografie & beeldbewerking. Ze worden geïnspireerd en geënthousiasmeerd. De studenten leren samen te werken (rollenspel/imago). Ze leren tijdens de workshops meer over het beeld en de betekenis en het verhalende karakter van de fotografie.

Doelgroep: mbo
Locatie: SKVR Fotografie & Media
Duur: 2 uur
Kosten: € 185,-  /  € 140,- (kortingstarief*) per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15 (2 groepen tegelijkertijd mogelijk)

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.