Glamourfotografie

Workshop van 2 uur voor mbo 
 
Uw studenten leren hoe je in een fotostudio fotografeert. Ze maken kennis met hedendaagse- en jaren 50 glamourfotografie. Ze gaan aan de slag met: visagie, styling, licht en belichting en de camera.

«Terug naar vorige pagina

Wat is glamourfotografie eigenlijk en hoe wordt een glamourportret gemaakt?

Wat doet de fotograaf en wat doet het model? Glamour is betovering, glitter, uithaal en schone schijn. Tijdens de workshop gaan uw studenten hiermee aan de slag en denken ze na over wat ze moeten uitstralen om krachtig op een foto te staan.

Studenten worden bewust van de vormgevingsaspecten van fotografie. Ze hebben kennisgemaakt met fotograferen in een fotostudio en hebben zich een beeld gevormd van het fenomeen ‘glamour’.

Doelgroep: mbo
Locatie: SKVR Rotterdam centrum, Hennekijnstraat 6
Duur: 2 uur
Kosten: € 210,-  /  € 165,- (kortingstarief*) per groep inclusief materiaal
Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers per groep (maximaal 1 groep tegelijkertijd)

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.