Kunst Appetizers

Workshop van 2 uur voor mbo

Uw studenten leren in twee uur verschillende beeldende opdrachten om in te zetten in hun toekomstig beroep met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld bij een BSO of kinderdagverblijf.

«Terug naar vorige pagina

De workshop Kunst Appetizers is bedoeld voor studenten/docenten die in hun toekomstig beroep gaan werken met kinderen tussen 2 en 12 jaar, bijvoorbeeld een bso of voorschoolse opvang.

De workshop geeft inspiratie en praktische handvatten voor het inzetten van beeldende activiteiten als aanvulling op het bestaande programma van hun (toekomstige) werkplek. De workshop bestaat uit korte beeldende opdrachten van elk ongeveer 10 minuten. In deze workshop ontdekken de studenten de kracht van vondsten tijdens het proces. Ze leren creatief denken ten aanzien van materiaal wat ze voor handen hebben. Ook de toepassing van deze opdrachten in de beroepspraktijk, praktische organisatie en sturing geven aan beeldende activiteiten komen aan bod.

Tip: combineer deze workshop met de workshop Appetizer Dans en Appetizer Muziek.

De studenten maken kennis met basiselementen van beeldende kunst die inzetbaar zijn in hun toekomstige beroep. In deze workshop staan creativiteit, samenwerking en probleemoplossend denken centraal. 

Doelgroep: mbo
Locatie: bij SKVR of op school
Duur: 2 uur
Kosten:  € 185,-  /  € 140,- (kortingstarief*)
Groepsgrootte: maximaal aantal deelnemers 15, meerdere groepen per keer mogelijk

* Kortingstarief is van toepassing voor Rotterdamse scholen waarbij de activiteit op een SKVR-locatie plaatsvindt.

Goed om te weten

Bij de SKVR- Onderwijsproducten worden vanaf-prijzen getoond.

Het bedrag is gebaseerd op minimaal twee, gelijke en aaneensluitende, workshops uitgevoerd door dezelfde docent.

SKVR streeft naar het aaneensluitend roosteren bij afname van meerdere workshops of lessen met dezelfde docent. Soms komt dit voor u, als school, niet goed uit. U wilt bijvoorbeeld workshops horizontaal programmeren of juist verspreid over de dag meerdere keren dezelfde workshop, waardoor er ‘wachttijden’ voor de docent ontstaan.

Wij plannen de workshops of lessen dan in naar uw wens. Houd hierbij rekening met een toeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie voor scholen van buiten Rotterdam

Scholen van buiten Rotterdam zijn van harte welkom op de SKVR-locaties. Het is niet mogelijk workshops en lessenseries te verzorgen op schoollocaties buiten Rotterdam. Scholen van buiten Rotterdam kunnen geen gebruik maken van het kortingstarief.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Informatie en boekingen

SKVR heeft jarenlange ervaring met cultuureducatie in het onderwijs. 
Ik adviseer u graag over de mogelijkheden en beste aanpak voor uw school. 

Bel mij tijdens kantooruren op 010-271 8320 of stuur een mail naar onderwijs@skvr.nl.
Of gebruik het contactformulier, dan neem ik contact met u op.

Laura Goedee
Coördinator onderwijs