Vakantie mix (8-12 jaar)

Een leuke vakantie activiteit voor kinderen! In deze mix-workshop ga je een hele ochtend en middag aan de slag met meerdere disciplines. Aan het eind van de dag is er altijd een korte presentatie voor ouders, broertjes en zusjes. Ook in de vakantie hoef je bij SKVR niet stil te zitten! 

€ 33,00

Voor 1 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Workshop
  • Niveau: Orientatie
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Inclusief kleine presentatie voor eigen publiek

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
10:00 - 15:00 uur
03-05-19 t/m 03-05-19
Diverse docenten fotografie & media
Nog 10 plaatsen beschikbaar
Vakantieworkshop mix 8-12 jaar

Schateiland!

Deze meivakantie is het thema 'Schateiland'.

In deze workshop ga je aan de slag met beeldend werken en stopmotion op de iPad.

Programma
In het eerste deel ga je achtergronden tekenen en schilderen voor je eigen animatiefilm. Speelt je verhaal zich af in oerwoud of in de stad? Op een vreemde planeet of in ondergronds doolhof? Of misschien wel op Schateiland? Je kan het zelf verzinnen, gebruik je fantasie! 

Tussendoor gaan we lunchen, belangrijk om te weten is dat je zelf je lunch mee moet nemen, niet vergeten dus! Wij zorgen voor iets te drinken.

In het tweede deel gebruik je in de animatieworkshop de achtergronden voor het tot leven brengen van je eigen verhaal. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt.

Uiteindelijk voegen we alles samen tot een kleine presentatie voor je ouders, broertjes, zusjes en andere fans. Zij komen om 14:30 uur kijken en genieten van jouw kunsten.