Vakantieworkshop Podiummix (6-10 jaar)

Heb je zin om te dansen, zingen en toneel te spelen? Doe dan mee met deze Podiummix. Een leuke vakantie activiteit voor kinderen! In deze mix-workshop ga je een hele ochtend en middag aan de slag met meerdere kunststijlen. Aan het eind van de dag is er altijd een korte presentatie voor ouders, broertjes en zusjes. Ook in de vakantie hoef je bij SKVR niet stil te zitten! Beleef een spannend avontuur met dans, zang en toneel.

Prijs voor 1 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 34,00
Kortingsmogelijkheden
  • Workshop
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
  • Inclusief kleine presentatie

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
10:00 - 15:00 uur
25-10-19 t/m 25-10-19
Diverse docenten SKVR
Vakantieworkshop Dans 6-10 jaar

Welkom in het Waaibos

Deze vakantie is het thema ”Welkom in het Waaibos''. We nemen je mee op reis naar het bos met dwarrelende bladeren, met wind en stormige buien. Beleef een spannend avontuur met dans, zang en toneel.

Programma

De workshop bestaat uit verschillende delen. We beginnen de dag met een zangworkshop en gaan daarna aan de slag met theater en dans. Docent Michline Plukker maakt er een actieve, leuke workshop van. Deze vakantie is het thema ” Welkom in het Waaibos ''. We nemen je mee op reis, naar het bos met dwarrelende bladeren, met wind en stormige buien.

Tussendoor lunchen we samen, neem zelf je lunchpakketje mee, wij zorgen voor iets te drinken.

Om 14:30 uur zijn ouders, broertjes en zusjes van harte welkom om te kijken naar de presentatie van AtelierMix en naar onze eigen uitvoering van het Waaibos.