Theaterlessen (6-8)

Houd je van personages bedenken? Doe dan mee aan de theaterlessen van SKVR. Je leert hoe je personages en verhalen tot leven laat komen met jouw stem en bewegingen. Daarnaast speel je in een echte studio of theaterzaal! 

€ 192,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 6 t/m 8 jaar
  • Les in een theaterzaal

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

13:30 - 14:30 uur
05-09-18 t/m 26-06-19
Roos Mens
Nog 4 plaatsen beschikbaar

De les
Tijdens de theaterlessen komen herkenbare, nieuwe en eigen verhalen tot leven. Samenspel, uitdrukking geven aan emoties, verhaalopbouw, personages en eigenheid spelen een centrale rol in de lessen. Verhalen worden vertaald naar gestructureerde spelopdrachten en scènes. Je raakt vertrouwd met het inzetten van je lichaam, mimiek en stem om uitdrukking te geven aan wat je wil vertellen. We maken tijdens de lessen ook gebruik van voorleesboeken, fotomateriaal en muziek ter ondersteuning en inspiratie. 

Iedere les heeft een duidelijke en herkenbare structuur, een opwarming, spelopdrachten rondom het thema en een afsluiting. Tijdens de lessen leer je verschillende technieken zoals, stembeheersing, incasseren/ reageren, rolopbouw, spanningsboog maken en fysieke beheersing. Je wordt stapsgewijs klaargestoomd om voor publiek te spelen. De lessenreeks sluiten we af met een open les.

Gratis proefles
Wil je deze les eerst uitproberen? Dan kun je een gratis proefles volgen. Maak vooraf eerst een afspraak via SKVR Klantenservice, 010- 436 13 66, de klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00- 17.00 uur.