Theater+ dans & zang productiejaar

Houd je van zingen, theater en dans? In het Theater+ zang en dans productiejaar werk je onder leiding van een theater- zang- en dansdocent het hele jaar naar een voorstelling toe. Je hebt inspraak in het maken van de voorstelling maar leert ook werken onder een regisseur!

€ 407,00

Voor 25 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Gevorderd
  • Leeftijd: 9 t/m 12 jaar
  • Combineer theater met dans en zang

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
10:00 - 13:15 uur
21-09-19 t/m 04-04-20
Anne Julie Friis-Holm Ottosen

De les
Hoe zorg je dat het publiek snapt wat jij speelt? Waar sta je op de vloer en ten opzichte van elkaar? Welke middelen (decor/ kostuum/ licht) heb je nodig? Hoe speel je driekwartier achter elkaar door? Hoe vertel je het verhaal met zang en dans? Tijdens het repeteren komen al deze aspecten aan bod.  

Tijdens de voorstelling kun je laten zien wat je allemaal hebt geleerd en sta je in je kracht. Je leert wat er allemaal bij komt kijken als je een heel jaar aan een productie werkt. Je ervaart het proces van verzinnen, repeteren en presenteren. Iedereen krijgt een eigen rol en ieders aandeel in de productie is gelijk.

Aan het einde van het seizoen kan jouw publiek een kaartje kopen voor een spetterende voorstelling in een echte theaterzaal met licht en geluid, waarin jij de sterren van de hemel speelt!

Vervolgtraject
Wanneer je het productiejaar hebt gedaan en je bent 12, dan kun je doorstromen naar de Theaterlessen voor jongeren.