Theater+ Dans en Zang Basisjaar

In het Theater+ Dans en Zang basisjaar leer je de basistechnieken die horen bij acteren, zingen en dansen. Je traint daarmee alles dat je nodig hebt om op te kunnen treden: je stem, je lijf en je fantasie.

€ 407,00

Voor 25 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Combineer theater met dans en zang

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
10:00 - 13:15 uur
21-09-19 t/m 04-04-20
Barbara Willemsen

De les
In de lessen wordt er met plezier gewerkt aan lef, concentratie, samenwerken en presenteren.
De lessen krijg je in de groep maar soms werk je ook in kleine groepjes of alleen. In alle lessen staat plezier voorop! 

Spel
Bij spel komen personageopbouw, tekstbehandeling, verhaalopbouw, speelstijlen en speltechnieken aan bod. Je leert zelfstandig te werken en eigen keuzes te maken over inhoud en vormgeving van scènes. De lessen beginnen altijd met een opwarming om daarna met spelopdrachten diverse theatertechnieken eigen te maken en te verdiepen.

Dans
Met dans onderzoek je de mogelijkheden van je lichaam. Je leert hoe je kunt bewegen en onderzoekt hoe je je kunt uitdrukken met je lijf. Door middel van verschillende technieken en stijlen leer je jezelf steeds beter kennen.

Zang
Z
ang helpt je de mogelijkheden van jouw stem te onderzoeken. Door je stem op verschillende manieren te gebruiken leer je op hoeveel verschillende manieren je kunt klinken en wat dat betekent voor een lied. Aan het einde van het seizoen kan jouw publiek een kaartje kopen voor een spetterende voorstelling in een echte theaterzaal met licht en geluid, waarin jij de sterren van de hemel speelt!

Gratis proefles
Wil je deze les eerst proberen? Dan kun je een gratis proefles volgen. Maak vooraf eerst een afspraak via de SKVR Klantenservice, 010- 436 13 66, de klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.

Vervolgtraject
Wanneer je het basisjaar hebt gedaan kun je doorstromen naar het productiejaar.