Theatermakers large

Ben jij toe aan meer uitdaging? Dan is de intensieve cursus Theatermakers iets voor jou. Theatermakers geeft je de mogelijkheid te spelen in voorstellingen die gemaakt worden in nauwe samenwerking met professionele gezelschappen in de stad, zoals MAAS Theater en Dans en Theater Rotterdam!

€ 511,00

Voor 36 les(sen)

€ 606,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Specialisatie
  • Leeftijd: 16 t/m 24 jaar
  • Samenwerkingen met professionele gezelschappen zoals Theater Rotterdam

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
17:30 - 20:00 uur
07-09-18 t/m 05-07-19
Roos Mens

Theatermakers is het intensieve speltraject bij SKVR. Het is een talentenroute voor gevorderde en gemotiveerde jongeren. Theatermakers is meer dan alleen een cursus. In de cursus staat jouw eigen ontwikkeling op het gebied van acteren en het maken van theater centraal. Theatermakers biedt jou de mogelijkheid om je theaterbagage fiks uit te breiden met nieuwe vaardigheden en inzichten. De uitgelezen kans dus om verder te leren en te ontdekken.

Aanmelden
Je verbindt je een jaar aan SKVR Theatermakers en maakt gedurende dat jaar minstens twee grotere voorstellingen en doet mee aan minstens één kleiner project. Omdat Theatermakers een intensief speltraject is, vindt er een selectie plaats. Door deel te nemen aan de workshopavond ‘Get up and play’ kun je kennismaken met de cursus en de docent, en zij met jou. Aan het einde van de avond hoor je of je mee kan doen met Theatermakers, of dat je beter past in de Theaterlessen.