Theater jongeren

Wil je ook zo goed leren spelen als jouw favoriete acteur? Kom dan naar de theaterlessen van SKVR. In de lessen duiken we in verschillende vormen van theater, zodat je een stevige basis kunt leggen. Improvisatie, monologen, dialogen, stil spel, verschillende speelstijlen en nog veel meer!

€ 392,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 12 t/m 20 jaar
  • Volg een gratis proefles

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
17:30 - 19:30 uur
06-09-19 t/m 03-07-20
Fedde van der Spoel

Get up and play- 6 september

De eerste les van het seizoen is een proefles. Tijdens deze les op vrijdag 6 september volg je twee korte workshops. In de ene workshop krijg je een basis les acteren. En in de andere les ga je samen met een regisseur een korte scene maken. Mocht je nog niet weten voor welke cursus je je wil opgeven (‘theater jongeren’ of ‘productiejaar jongeren’) dan kan je na de proefles makkelijker die keuze maken!

Mocht je al ingeschreven staan voor een jongerencursus, dan is het gewoon een leuk begin van het cursusjaar. Neem je vrienden mee en… Get up and play!
 

De lessen dagen je uit om verschillende kanten van jezelf te zien en te ontwikkelen. Je oefent speltechnieken in groepsoefeningen en maakt scènes in kleinere groepjes. Elke les is er een nieuw uitganspunt waardoor het programma afwisselend en uitdagend is. Er is in het programma ook ruimte voor eigen inbreng of fascinaties. Je ontdekt samen met de docent wat de kracht van theater is.

Aan het einde van het seizoen maak je samen een presentatie waarvoor je jouw publiek kan uitnodigen en je laat zien wat je heb geleerd.

Instroom mogelijk
Je kunt op elk moment instromen. Dit gebeurt in overleg met de docent.