De Verhalenclub

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? En houd je van lezen en schrijven? Kom dan naar De Verhalenclub! Bij De Verhalenclub komen ridders, pratende dieren en robots tot leven. Schrijf verhalen, gedichten of hele dikke boeken en leer hoe je jouw zelfbedachte wereld op papier krijgt.  

€ 43,00

Voor 4 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Les op een inspirerende locatie

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
15:45 - 17:45 uur
28-03-19 t/m 18-04-19
Ludette El Barkany
Nog 9 plaatsen beschikbaar

De les
Je krijgt allemaal leuke schrijftips van de docenten die jou gaan leren hoe je een hoofdpersoon ontwikkelt en een verhaal opbouwt. Misschien is jouw hoofdpersoon wel een verlegen weerwolf of juist gebaseerd op je beste vriendin? Het is allemaal mogelijk! 

Tijdens de vierdelige cursus werk je toe naar het maken van je eigen stop-motionfilmpje. Je bedenkt, schrijft, filmt en monteert het helemaal zelf met behulp van speciale apps op een iPad. Speelt jouw verhaal zich af op een andere planeet of toch op school? Gaat het misschien over een gekke uitvinder die steeds fouten maakt of over twee verliefde vampiers die allebei bang zijn voor bloed? Laat jouw fantasie tot leven komen in De Verhalenclub bij SKVR! 

Gouden tip:
Taal is niet juist of fout, maak je eigen woorden! Griezelkipmonster. Slangenlijm, of musicalkapsel: als jij het schrijft bestaat het. 

Locatie
De cursus start op 28 maart in het Wijkpaleis aan de Middellandstraat 103.