Scenario- en toneelschrijven

Scenario is een beginnerscursus scenarioschrijven. Heb jij altijd al willen weten hoe die Netflixseries ervoor zorgen dat je meteen de volgende aflevering aanklikt? Ben jij een echte bingewatcher en wil je graag weten hoe je een goede dialoog schrijft? Ben jij zo iemand die ziet hoe een scene in een film beter zou kunnen? Fantaseer jij regelmatig over mooie scenes die je het liefste uit zou willen werken? Dit is je kans om er tien weken lang echt aan te werken. Van een docent krijg je tips en leuke opdrachten, analyseer je teksten en kijk je naar goede (en juist slechte) voorbeelden van scenes en delen van series. 

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 156,00
21 t/m 24 jaar
€ 188,00
vanaf 25 jaar
€ 252,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Schrijf jouw eigen film-of toneelscript

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
19:30 - 21:30 uur
01-04-20 t/m 17-06-20
Liesbeth Mende

In een veilige omgeving lees je samen elke week voor uit je nieuwe werk en leer je feedback ontvangen en geven. Je leert verschillende technieken voor het schrijven maar ook hoe je een scenario schrijft om goed te kunnen verfilmen.

Aan het einde van de cursus heb je een eerste paar scenes van je eigen film of serie geschreven, of de eerste aktes van je eigen toneelstuk. Heb jij al een spannend verhaal in gedachten? Meld je dan nu aan! In de cursusprijs zit inbegrepen dat de docent elke week alle geschreven teksten van de deelnemers vooraf leest zodat de twee uur cursustijd goed benut kunnen worden. De teksten kunnen in een online map worden geüpload.