Speel en dans mee in 'Hamlet, de familievoorstelling'

Talentvolle SKVR-leerlingen zonder plankenkoorts: grijp je kans! Jij kan meedansen en -spelen in de productie ‘Hamlet, de familievøørstelling’ van Theater Rotterdam! Samen met professionele acteurs sta jij dit jaar nog op de planken in een groot theater.

In het beroemdste stuk aller tijden, zit de jonge prins Hamlet in een lastig parket. Wat doe je als je in een hormonenstorm zit en niet weet of de dader wel de dader is? Hamlet is een hilarisch en ontroerend theaterstuk van de makers van Lang & Gelukkig en Snorro.

Theater Rotterdam is op zoek naar 32 stoere kinderen van 8 en 9 jaar die les volgen bij SKVR. De voorkeur gaat uit naar jongens die graag dansen, toneel spelen en zingen. Je repeteert vier keer en speelt in vier tot vijf voorstellingen mee.

De repetities
De repetities vinden 4 keer plaats o.l.v. danscoördinatoren van Theater Rotterdam.
Er wordt gerepeteerd op donderdagmiddag 22 en woensdagmiddag 28 november, donderdag 6 en woensdag 12 december. Op woensdagen tussen 13:30-15:00 uur en 15:15-16:45 uur, en op donderdagen tussen 16:00-17:30 en 17:45 en 19:15 uur. (De tijden zijn afhankelijk van de groep waarin uw kind wordt ingedeeld.)
De repetities vinden plaats bij het Theater Rotterdam aan de William Boothlaan 8 of Schouwburgplein 25.

De voorstellingen
De leerlingen van SKVR spelen mee in de Rotterdamse Schouwburg vanaf 17 december 2018 t/m  6 januari 2019, en 10 april 2019 t/m 14 april 2019. De kinderen worden verdeeld in vier groepen van acht kinderen. Elke groep doet met 4 of 5 voorstellingen mee.
De kostuums worden verzorgd door Theater Rotterdam, let op: kledingmaat 128/140.

Aanmelden
Inschrijven kan tot en met 19 oktober. Stuur een e-mail naar Tineke van Calster (t.van.calster@skvr.nl) met daarin de volgende gegevens:

  • Naam kind
  • Geboortedatum
  • Kledingmaat
  • Telefoonnummer
  • Motivatie waarom hij/zij graag mee wil doen

Let op! Je kunt alleen deelnemen als je bij alle repetities aanwezig kunt zijn, en in de kerstvakantie beschikbaar bent om aan de voorstellingen mee te doen.

Schrijf je snel in, want deelname gaat op volgorde van inschrijving en vol is vol!