Podium mix 9-12 jaar

Weet je nog niet wat jij leuk vindt? Of vind je alles leuk? Dan is dit de ideale cursus om te ontdekken en om je uit te leven! Je krijgt 3 lessen in 3 disciplines, zodat je niet hoeft te kiezen. Bij alle lessen werk je vanuit aan één thema, zodat er samenhang is tussen de lessen. 

€ 82,00

Voor 9 les(sen)
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 9 t/m 12 jaar
  • Muziek, dans en theater in één les

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
13:00 - 14:00 uur
01-02-20 t/m 04-04-20
Diverse docenten SKVR
Voldoende plaatsen beschikbaar
Zaterdag
13:00 - 14:00 uur
16-05-20 t/m 11-07-20
Diverse docenten SKVR
Voldoende plaatsen beschikbaar

In de cursus Podiummix ga je aan de slag met dans, theater en muziek. Je danst een meerdere choreo's in de stijlen modern en urban, maar krijgt ook improvisatie dansopdrachten om je eigen moves te ontdekken. In de theaterlessen laat je jouw fantasie de vrije loop en maak je samen met je vriendjes een toffe presentatie. Bij maak je kennis met verschillende instrumenten, technieken en ritmes ontdek je jouw stem. 

Aan het eind van de cursus is er altijd een presentatiemoment. Zo kun je aan je ouders en vriendjes laten zien wat je hebt geleerd en gemaakt. Na de cursus kun je weer gewoon instappen in de volgende Podiummix met een nieuw thema. Of je hebt misschien wel ontdekt wat je het leukste vindt om te doen en gaat verder met een cursus in één van de disciplines.