Podium Mix 6-8 jaar

Weet jij nog niet wat jij leuk vindt? Of vind je alles leuk? Dan is dit de ideale cursus voor jou. In deze cursus krijg je 3 lessen in 3 disciplines, je hoeft dan niet te kiezen!  Bij alle lessen werk je vanuit één thema, zodat er samenhang is tussen de lessen. 

Prijs voor 9 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 64,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 6 t/m 8 jaar
  • Muziek, dans en theater in één cursus

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
12:00 - 13:00 uur
16-05-20 t/m 11-07-20
Diverse docenten SKVR

In de cursus Podiummix ga je aan de slag met: dans, theater en muziek. Je danst choreo's in de stijlen modern en urban, maar met behulp van toffe improvisatie opdrachten krijg je ook de mogelijkheid om je eigen moves te ontdekken. In de theaterlessen laat je jouw fantasie los en speel je samen met vriendjes verschillende rollen. Bij muziek ontdek je jouw eigen stem, verschillende instrumenten en ritmes. Je gaat aan de slag met allerlei technieken en mogelijkheden. 

Aan het eind van de cursus is er altijd een presentatiemoment. Zo kun je aan je ouders en vriendjes laten zien wat je hebt geleerd en gemaakt. Na de cursus kun je weer gewoon instappen in de volgende Podiummix met een nieuw thema. Of je hebt misschien wel ontdekt wat je het leukste vindt om te doen en gaat verder met een cursus in één van de disciplines.