Langs de oevers van de Maas

Rotterdam is een fotogenieke stad die al menig (amateur)fotograaf geïnspireerd heeft. Wil jij je ook laten inspireren doe dan mee met onze straatfotografie workshop. Vier keer per jaar vertrekken we vanuit een bijzondere locatie en leggen de stad en zijn bewoners vast. De straatfotografie-workshop is geschikt voor fotografen van alle niveaus die kennis willen maken met de kunst van straatfotografie. Deze stadsfotowandelingen zijn een geweldige manier om de stad te verkennen en zijn ideaal voor zowel Rotterdammers als bezoekers aan Rotterdam.

€ 33,00

Voor 1 lessen

€ 39,00

Voor 1 lessen

€ 51,00

Voor 1 lessen
  • Workshop
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar
  • Inclusief toegang Nederlands Fotomuseum

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Zaterdag
11:00 - 14:00 uur
09-02-19 t/m 09-02-19
Rens Horn
Voldoende plaatsen beschikbaar

De workshop begint in het Nederlands Fotomuseum, waar fotograaf Rens Horn een korte introductie zal geven in de kunst van de straatfotografie. Daarna gaan we Rotterdam Zuid al wandelend ontdekken. Het laatste half uur van de workshop keren we weer terug naar het Fotomuseum waar de gemaakte foto’s besproken worden.

De workshop is inclusief toegang tot het Nederlands Fotomuseum. Na afloop kan de huidige expositie worden bezocht en zullen de deelnemers wellicht met andere ogen de tentoongestelde foto’s bekijken.

Wat heb je nodig?
Neem je eigen camera mee. Het maakt niet uit welke camera je gebruikt, als je na afloop van de wandeling de foto’s met een sd kaart of kabeltje op een computer kunt zetten, zodat ze kunnen worden besproken.

Mocht je de eerste workshop al mee hebben gedaan geen probleem, deze keer wordt er een andere aspect van straatfotografie besproken.