Gevorderden fotografie

Ben jij een gevorderde fotograaf maar loop je soms vast? Je beheerst de cameratechniek en maakt vaak mooie foto's, maar tegelijkertijd mis je iets extra's. Dat extra's zit 'm vaak in een meer uitgesproken idee, verhaal of sfeer. Wil jij aan de slag met dat idee? Dan is de cursus gevorderden fotografie wat voor jou.

Prijs voor 10 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 153,00
21 t/m 24 jaar
€ 185,00
vanaf 25 jaar
€ 253,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Gevorderd
  • Leeftijd: 16 t/m 99 jaar

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
19:00 - 21:00 uur
22-01-20 t/m 10-06-20
Hester Blankestijn

Tijdens deze cursus ga je op zoek naar je eigen verhaal (of idee) en werk je aan het ontdekken, ontwikkelen en verdiepen van je eigen stijl. Aan de van thematische opdrachten onderzoek je wat een idee zou kunnen zijn en wat voor soort serie het beste bij dat idee past. Bij de opdrachten kun je in elk fotografisch genre werken.

Naast het fotograferen onderzoek je ook welke presentatievorm het beste bij je werk past. Voor de één zal dat een presentatie op het internet zijn, voor de ander misschien een flinke uitvergroting. Aan het eind van de cursus kun je je idee duidelijker uitvoeren en ook omschrijven waarom je iets fotografeert zoals je fotografeert.

Goed om te weten
In deze cursus werk je met je eigen digitale camera. Dit kan een spiegelreflex- of systeemcamera zijn. In de vervolgcursus moet iedere cursist in staat zijn om zelfstandig zijn/haar camera te kunnen bedienen en wordt er verwacht dat je een redelijke basis hebt op het gebied van digitale beeldbewerking. Natuurlijk worden er wel tips gegeven hoe je je serie zou kunnen bewerken.

In deze cursus heb je meer werkruimte dan in de meeste andere cursussen. De cursus is om de twee weken en bestaat uit 10 lessen.