Easy Flow 50 plus yoga

Deze basis 50 plus yoga les is specifiek gestart voor ouderen waarbij het lichaam op een rustige manier getraind wordt waarbij alle spieren worden aangesproken. Adem is hierbij een belangrijk onderdeel. Deze les is perfect voor de wekelijkse training. Beginners zijn ook van harte welkom omdat Mai aansluit bij ieders fysieke mogelijkheden en heeft persoonlijke aandacht voor iedereen. Yoga is niet alleen voor een flexibel lichaam maar ook voor een flexibele geest.

 

€ 61,00

Voor 6 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 40 t/m 99 jaar
  • Voor 50-plussers & Engelstalig

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Donderdag
19:45 - 20:45 uur
31-10-19 t/m 12-12-19
Diverse docenten dans

Over de les

De oefeningen zijn gebaseerd op Vinyasa yoga die uitgaat van veelal staande bewegingen van het hele lichaam gecombineerd met adem. Elke les begint met een rustige warming-up die gevolgd wordt door yoga-bewegingen zoals de Zonnegroet. De les sluit af met stretches en een rust-meditatie moment. 50 plus yoga gaat verder dan het lichaam; je zal verbaasd zijn wat de positieve effecten zijn van je wekelijkse yogales. 

 

De docent: Mai Tasaka

Ze heeft jarenlang ervaring als yogadocent en als Feldenkrais docent. Ze is danser geweest en kan daardoor de koppeling maken van yoga en bewegen die binnen SKVR past. Haar visie is dat yoga helpt om bewust te worden van jezelf. Mai is Engelstalig maar begeleidt je door alle oefeningen heen door alle oefeningen voor te doen. Mai geeft iedereen persoonlijke aandacht en sluit aan bij ieders fysieke mogelijkheden.