After work Yoga

Direct uit je werk of studie even ontspannen? Dan is deze cursus After Work Yoga ideaal voor jou! Iedere week een moment voor jezelf. Ervaring is niet nodig, deze cursus is ideaal om kennis te maken met yoga en daarom voor iedereen zeer toegankelijk. Lees verder op deze pagina meer over de inhoud van de lessen. Er zijn enkele yogamatten aanwezig, heb je een eigen yogamatje, neem deze dan mee.

€ 123,00

Voor 16 les(sen)

€ 156,00

Voor 16 les(sen)

€ 209,00

Voor 16 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Ontspanning na je werk/studie

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
18:00 - 19:00 uur
11-02-19 t/m 24-06-19
Eline Guijt

Hatha yoga is een milde vorm van yoga waarbij de docent tijdens de lessen rekening houdt met zowel de mogelijkheden als de onmogelijkheden van de beoefenaar. Er worden alternatieve oefeningen geboden wanneer dit nodig is. Je zult merken dat je beweeglijkheid wordt onderhouden en eventueel zelfs toeneemt.

Wat leer je?
Door het beoefenen van yoga ervaar je de wisselwerking tussen voelen en denken en hoe zich dat uit in je lichaam. Bij veel mensen wordt de adem vaak hoog en snel in het lichaam ervaren, maar door deze om te buigen naar een rustige buikademhaling ontstaat er zowel fysiek als psychisch meer rust.

In de traditie van yoga ziet men het ouder worden als een verrijking die naar binnen gericht is, op zoek naar innerlijke verfijning en verdieping. Yoga helpt om lichaam en geest in balans te houden. Door regelmatige en aandachtige beoefening van de yogahoudingen ontwikkel je innerlijke kracht, focus, uithoudingsvermogen, soepelheid, evenwicht en concentratie. Iedere deelnemer werkt vanuit de mogelijkheden van zijn/haar eigen lichaam. En omdat er ook gebruik gemaakt wordt van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een stoel, kan je ook als je wellicht niet soepel bent, altijd meedoen.