Modern 16+

Ben je tussen de 16 en 24 jaar en wil je met moderne dans beginnen of heb je al danservaring? Dan kun je kiezen voor Modern 16+ bij SKVR! Moderne dans is een expressieve dansstijl die uitgaat van natuurlijke bewegingen als springen, draaien, zwaaien en rollen. Ook je creativiteit wordt ontwikkeld en er wordt aandacht besteed aan improvisatie. In de cursus ontwikkel je lichaamsbewustzijn, coördinatie en dansgevoel. De les vindt plaats op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

€ 274,00

Voor 36 les(sen)

€ 308,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 16 t/m 24 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Maandag
18:00 - 19:00 uur
02-09-19 t/m 29-06-20
Linda van Dijk

De les
In deze les leer je de vaardigheden van de moderne danstechniek zoals het gebruik van spanning/ontspanning, adem en zwaartekracht. Door de technische oefeningen ga je jezelf steeds verder uitdagen en kun je steeds moeilijkere bewegingen zoals dubbel draaien, sneller vloerwerk en ingewikkeldere combinaties. Technische training, danscombinaties en improvisatie worden in één les gecombineerd. Je danst op verschillende soorten muziek.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.