Mixed style 12+

Ben je tussen de 12 en 15 jaar en weet je niet welke stijl erbij je past? Of vind je juist meer stijlen leuk, kan je niet kiezen en hou je van afwisseling? Dan is Mixed Styles iets voor jou! Tijdens de cursus maak je kennis met de stijlen Streetjazz, Modernjazz en Klassiek Ballet. Van iedere stijl leer je de basisbewegingen. Kenmerkend aan de les is dat je altijd dansplezier beleeft en zowel fysiek als muzikaal wordt uitgedaagd.

Prijs voor 36 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 274,00
21 t/m 24 jaar
€ 308,00
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 12 t/m 24 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Woensdag
18:00 - 19:00 uur
04-09-19 t/m 17-06-20
Merel Driessen

De les
Streetjazz is een combinatie van streetdance en jazz met het beste van beide stijlen: de techniek van jazz en de flow en actualiteit van streetdance en hiphop. De les is up-beat en energiek en je werkt aan onder andere het maken van scherpe bewegingen, ritmische coördinaties, performance en freestyle.

Modernjazz is gebaseerd op elementen uit de moderne danstechniek, als het gebruik van adem, vloerwerk en het maken van zachte vloeiende bewegingen. Daarnaast komen ook dynamische elementen uit de jazzdans techniek aan bod, als explosiviteit, aandacht voor ritme/muziek en krachtige bewegingen.

Het laatste blok zijn lessen in klassiek ballet. Klassiek ballet is een gracieuze dansstijl, die een uitstekende basis vormt voor elke danser. In deze les leer je meer over dansen met een goede danstechniek. Daarbij zijn dansgevoel, presentatie en natuurlijk dansplezier belangrijke ingrediënten!  

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.