Tap basis

Altijd al benieuwd geweest naar tapdans en houd je van ritme en dans, dan is deze les iets voor jou. Tap basis is een beginners les voor iedereen volwassenen. Tapdans is een ritmische dans die is ontstaan in Amerika uit Afrikaanse, Ierse en Schotse dansvormen. Je maakt hierbij geluid met je tapschoenen. Tappen is helemaal met de tijd meegegaan, is overgenomen in veel moderne dansstijlen en is daarmee echt een dansstijl van nu geworden!

€ 274,00

Voor 36 les(sen)

€ 308,00

Voor 36 les(sen)

€ 411,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Basis
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
18:30 - 19:30 uur
03-09-19 t/m 23-06-20
Ruth Rosendaal
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

De les
Je werkt in de les aan diverse basisstappen, handclaps, funky ritmes, uitdagende timing en uiteraard de tapdanstechniek. Deze wordt stukje voor stukje aangeboden zodat iedereen het kan leren. Dans en tap komen samen in choreografieën op hele diverse muzieksoorten.

Aanvullende informatie

  • Omdat tapdans gaat over het dansen in combinatie met ritme en geluid zijn schoenen met taps eronder noodzakelijk om geluid te kunnen maken.

Deze les wordt aangeboden als jaarcursus. Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.