Modern jazz 8-12 jaar

Hou je van techniek maar ook van lekker los gaan in de les? Dan is modern jazz echt iets voor jou. In de expressieve stijl van modern doe je bewegingen zoals springen, draaien, zwaaien, vallen en rollen. Bij jazz leer je funky, ritmische en swingende moves. De combinatie van deze stijlen stimuleert je lichaamsbeheersing, een mooie houding en dansgevoel. Creativiteit en fantasie wordt ontwikkeld door opdrachten en improvisatie. Door te werken met tempo en verschillende muziekstijlen word muzikaliteit gestimuleerd.

€ 274,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
17:30 - 18:30 uur
03-09-19 t/m 16-06-20
Eline Jansen

De les
Na een uitgebreide warming-up, waarin aandacht wordt besteed aan techniek en  grondoefeningen werk je aan danscombinaties. Je werkt aan coördinatie, souplesse, uithoudingsvermogen en spierkracht. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om zelf bewegingen te verzinnen.

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.