Boysclass 8-12 jaar

Voor jongens die graag in een jongensgroep willen dansen bieden wij cursussen aan die speciaal gericht zijn op de dansinteresse en bewegingsenergie van jongens. Je leert de basisvaardigheden van de hiphop-stijl zoals een goede houding, stoere danspassen, coördinatie, muzikaal werken en samen dansen. Of je nu voor het eerst wilt kennismaken met dans of dat je al veel verder bent, in deze jongensles speelt de docent daarop in. Je ontwikkelt je eigen bewegingsstijl tijdens het freestylen. De cursus wordt gegeven op onze locatie in het centrum van Rotterdam.

€ 274,00

Voor 36 les(sen)
Kortingsmogelijkheden
  • Jaarcursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
  • Instroom mogelijk: Betaal alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
17:00 - 18:00 uur
06-09-19 t/m 03-07-20
Sjoerd Wijn
Voldoende plaatsen beschikbaar

De les
Kracht en souplesse worden in verschillende trainingscombinaties aangeleerd. Je kan je eigen moves ontwikkelen en laten zien tijdens het freestylen. Vanuit verschillende urbandanstechnieken; algemene fysieke danstraining met hiphop elementen, worden jongens wekelijks uitgedaagd. Daarnaast is er aandacht voor muzikaliteit, presentatie en natuurlijk veel dansplezier!

  • Eens in het jaar treed je op voor eigen publiek in de voorstellingsles.
  • Eens in de twee jaar sta je in het SKVR Theater en dansen we in een voorstelling compleet met kostuums, decors en theaterbelichting.
  • Alle jaarcursussen voor kinderen worden aangeboden in verschillende leeftijdsgroepen en leerniveaus. Zo voelt jouw kind zich op zijn of haar gemak in de les en kan het zich blijven ontwikkelen.

Het bovenstaande tarief is gebaseerd op 36 lessen vanaf de start van het seizoen. Stroom je later in, dan wordt het tarief aangepast aan het aantal lessen vanaf het moment dat jij start. Je betaalt dus alleen voor de lessen vanaf jouw startmoment tot de zomer.