Tekenen & schilderen, experimenteren met technieken

Zowel beginners als gevorderden gaan in deze cursus het experiment aan. Je wordt gestimuleerd om diverse technieken door elkaar te gebruiken vanuit het motto: het doel heiligt de middelen. Ook komen er in het begin van de cursus algemene beeldaspecten zoals vorm, lijnvoering, compositie, kleur en contrast aan bod.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 165,00
21 t/m 24 jaar
€ 199,00
vanaf 25 jaar
€ 266,00
Kortingsmogelijkheden
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Leer werken met verschillende technieken

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Vrijdag
13:30 - 16:00 uur
14-02-20 t/m 26-06-20
Sarah van der Pols
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Beginners gaan aan de hand van opdrachten aan de slag waarbij er vanuit diverse tekenmaterialen via collagetechniek naar het schilderen met acrylverf wordt gewerkt.

Bij de gevorderden wordt er één opdracht per semester gegeven. Er wordt gewerkt aan de totstandkoming van een oeuvre met het doel te werken aan ideeontwikkeling.

Er wordt met verschillende materialen gewerkt. Na een start met houtskool, Siberisch krijt en soft pastel komt het schildersmateriaal zoals acrylverf aan de orde. Al deze materialen zijn ook goed te combineren met de collagetechniek.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.