Natuurlijk - gemengde technieken 2D

In deze cursus maken we op natuur geënte kunststukken. We ontwikkelen een beeldende visie op alles wat groeit en bloeit.

Prijs voor 15 les(sen)

t/m 20 jaar
€ 165,00
21 t/m 24 jaar
€ 199,00
vanaf 25 jaar
€ 266,00
  • Cursus
  • Niveau: Alle niveaus
  • Leeftijd: 18 t/m 99 jaar
  • Nieuw dit seizoen!

Deze cursus kun je op onderstaande locatie(s) en tijd(en) volgen

Dinsdag
19:30 - 22:00 uur
11-02-20 t/m 09-06-20
Barbara Witteveen

Natuur is een breed begrip. Rode kolen op een rijtje, het weer, een tuin of een konijn in het veld: het past allemaal in deze cursus. Ook hanteren we een breed palet aan technieken van het platte vlak: collage, schilderen, enkelvoudige druktechniek en tekenen. Natuurgetrouwe nabootsing staat hierbij niet op de eerste plaats. We hebben afbeeldingen als voorbeeld en soms is er een stilleven. De cursus is een beeldende zwerftocht.

Voor het schetsen gebruiken we houtskool of grafietstift, schilderen doen we met acrylverf. Men kan gedurende de cursus de materialen aanschaffen in onze winkel. De docent geeft hierbij advies. Begin je net met tekenen en heb je nog geen materialen, reken dan op ongeveer €25,- aan materiaalkosten in totaal.

Deze is cursus is toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde cursisten. De docent zal ieder op eigen niveau begeleiden.

Kijkmoment
Wil je de sfeer proeven en kijken of deze cursus bij jou past? Neem contact op met onze klantenservice om een kijkmoment in te plannen. Het is alleen mogelijk een kijkmoment in te plannen bij cursussen die nog plek hebben.