Ode aan onze Tunnel

Hoe ziet jouw Ode aan onze tunnel eruit? Verwoord je het in lyrische zinnen of componeer je een vrolijk lied? Je kunt je verhaal ook in beelden vertellen. Maar waar moet je dan op letten? SKVR helpt je graag op weg bij de creatie van jouw ode. Samen met de gemeente Rotterdam organiseerden wij op zaterdag 20 juli een gratis workshopdag die jou klaarstoomt om aan je eigen Ode te gaan werken. Voor welke vorm kies jij?

…en wie weet sta jij op 5 oktober op het podium tijdens het grote Openingsfeest na de renovatie van de Maastunnel.

Wat is jouw verhaal bij de Maastunnel? Reed je er jaren doorheen op weg naar je geliefde? Vind je het altijd spannend om doorheen te rijden? Of symboliseert de tunnel de verbinding tussen alle verschillende Rotterdammers? Wij zijn benieuwd naar jouw invulling!

Maak jouw eigen creatieve Ode en stuur hem in om te delen met de rest van de stad. Alle bijdragen krijgen een plek op https://www.maastunnel.nl/#/verhalen. Inzenden kan tot 16 september naar onzetunnelSO@rotterdam.nl 

Werk je met meerdere mensen aan een Ode en hebben jullie een oefenruimte nodig? Dat kan bij SKVR! De komende zomerweken zijn onze studio’s voor een kleine bijdrage te gebruiken. Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Uit alle inzendingen maakt een jury een selectie van acts die op het Openingsfeest op 5 oktober mogen komen performen of in de expositie worden opgenomen. Voor de geselecteerde podiumacts organiseren we op 28 september nog een coachingsochtend bij SKVR waarin je tips en tricks leert om jouw acts nog verder te verfijnen. 

In september start bij SKVR weer een nieuw seizoen met meer dan 100 leuke cursussen. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan hier welke cursus jij wilt gaan doen na de zomer.

Ode aan onze tunnel Workshopdag: Aftermovie

Heb jij al door de gerenoveerde Maastunnel gereden? Op 20 juli organiseerden SKVR en de gemeente Rotterdam een gratis 'Ode aan onze tunnel' workshopdag. Tijdens de verschillende workshops maakten 45 Rotterdammers al een start aan hun creatieve Ode. Op 5 oktober wordt de opening van de tunnel groots gevierd met verschillende activiteiten en optreden. Wil jij ook schitteren op het podium? Maak dan jouw eigen creatieve Ode!  Inzenden kan tot 8 september naar onzetunnelSO@rotterdam.nl 

Onze Ode aan onze tunnel cursussen