Ode aan onze Tunnel

Hoe ziet jouw Ode aan onze tunnel eruit? Verwoord je het in lyrische zinnen of componeer je een vrolijk lied? Je kunt je verhaal ook in beelden vertellen. Maar waar moet je dan op letten? SKVR helpt je graag op weg bij de creatie van jouw ode. Samen met de gemeente Rotterdam bieden we je de keuze uit zes gratis verschillende workshops die jou klaarstomen om aan je eigen Ode te gaan werken. Voor welke vorm kies jij?

Op 5 oktober vieren we dat de Maastunnel weer open is voor autoverkeer. Dat doen we met de hele stad tijdens een programma vol kunst en cultuur. Ook jij kunt straks op één van de podia staan. De gemeente Rotterdam en SKVR organiseren samen 'Ode aan onze tunnel'. Hiermee vragen wij Rotterdammers om hun ode aan de Maastunnel op een creatieve manier te uiten. Als deelnemer maak je kans op een podiumplek of ruimte in de expositie. Nog een beetje inspiratie nodig? Kom dan naar de gratis workshopdag op zaterdagochtend 20 juli vanaf 10.30 uur bij SKVR. 

Zaterdagochtend 20 juli vanaf 10.30 uur staat SKVR Centrum helemaal in het teken van 'Ode aan onze tunnel'. Heb jij je al ingeschreven voor één van de gratis workshops? Noteer dan in je agenda dat je om 10.30 uur bij SKVR bent. Daar vertellen we je meer over 'Ode aan onze tunnel'. Van hoe je je werk kunt inzenden tot wat er gebeurt als je een van de winnaars bent. En we lichten alvast een tipje van de sluier van het openingsfeest voor je op. Kom dus op tijd en ontmoet de andere makers!

Onze Ode aan onze tunnel cursussen

Fotografie & Media

Filmen met je smartphone

16 t/m 99 jaar
1 les(sen) / niveau: alle niveaus
Fotografie & Media

Straatfotografie

16 t/m 99 jaar
1 les(sen) / niveau: alle niveaus
Schrijven

Spoken Word met Bjorn Romy

16 t/m 99 jaar
1 les(sen) / niveau: orientatie
Schrijven

Creatief schrijven met Daniël Dee

16 t/m 99 jaar
1 les(sen) / niveau: orientatie
Beeldende kunst

De basis van buitenschetsen

18 t/m 99 jaar
1 les(sen) / niveau: orientatie
Muziek

Singer-songwriter

15 t/m 99 jaar
1 les(sen) / niveau: orientatie